De ideale werkplekinrichting van uw klanten gaat natuurlijk over meer dan alleen hun notebooks en desktops. De accessoires van Dell Technologies integreren zorgen voor de beste werkervaring. Of het nu gaat om een headset of keyboard: Tech Data en Dell Technologies leveren de gewenste kwaliteit voor de juiste situatie.

Ons portfolio

Bekijk hier het accessoire-portfolio van Dell Technologies.

 • Alles weergeven

 • Dockingstations

 • Muizen

 • Tassen

 • Toetsenborden

Dockingstations

 • Dell Dock WD19

  Dockingstation
  USB-C
  HDMI, 2 x DP, USB-C
  GigE
  130 Watt

Muizen

 • Dell MS116

  Muis – optisch
  2 knoppen
  met bekabeling
  USB
  zwart

Tassen

 • Dell Pro Briefcase 14

  Draagtas voor notebook
  14″
  zwart met HD-zeefdruk logo

Toetsenborden

Waarom Dell Technologies?

Welk type product uw klanten ook nodig hebben, het brede portfolio van Dell Technologies biedt altijd wel een oplossing. De UltraSharp display-serie biedt bijvoorbeeld haarscherpe kwaliteit voor de beste visuele prestaties. De At-The-Desk Essentials en On-The-Go mobiele accessoires zijn bovendien erg eenvoudig in gebruik: inpluggen en aan de slag!

Het breedste portfolio, de volgende dag geleverd

Tech Data’s experts bezitten complete kennis van het display- en accessoire-portfolio van Dell Technologies. Zij denken graag met u mee over de volledige werkplekinrichting aan de hand van de eisen van uw klanten. Alle producten zij uit voorraad leverbaar en worden bij tijdige bestelling al de volgende dag bij uw klanten geleverd.

Dell ProSupport Service

Dell ProSupport staat garant voor snelle, betrouwbare ondersteuningsservices. Met 24/7 toegang tot Dell expertise, on-site service en proactieve geautomatiseerde ondersteuning op basis van SupportAssist, helpt Dell ProSupport uw klanten downtime te minimaliseren en productiviteit te verhogen.

Om uw huidige garantiestatus te controleren van uw apparatuur klik hier.

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar ons advies, of gewoon eens vrijblijvend een kopje koffie drinken? Maak kennis met ons team en neem contact met ons op.