Wanneer uw klanten meer vanuit de cloud werken of simpelweg minder fysieke rekenkracht nodig hebben, kunnen thin clients de meest efficiënte en betaalbare oplossing bieden. De thin client-oplossingen van Dell integreren naadloos in de infrastructuur van uw klanten en bieden werknemers tevens de optimale prestaties, met zo min mogelijk latency. Wat hun aanvraag ook is, Tech Data zorgt samen met u voor de beste oplossing.

Ons portfolio

Bekijk hier het thin client-portfolio van Dell.

Dell Wyse 5070 (Win 10 IOT)

Celeron J4105 / 1.5 GHz
4 GB RAM
32GB eMMC

Dell Wyse 5070 (Thin OS)

Celeron J4105 / 1.5 GHz
4 GB RAM
16GB eMMC

Dell Wyse 5040

AMD G-T48E 1.4GHz DC
2GB RAM
8GB Flash

Dell Wyse 3040

Intel 1.44GHz QC
2GB RAM
8GB Flash

Waarom Dell?

De thin client-oplossingen van Dell hebben beveiliging en beheersbaarheid hoog in het vaandel staan: voor de fysieke desktop, virtuele desktop én in de cloud. De Wyse-serie biedt bijvoorbeeld een uitgebreide keuze aan veilige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen. De optimale connectiviteit van deze producten zorgt voor een naadloze integratie in de web-based infrastructuur van uw klanten.

Betrouwbaar advies over de gehele inrichting

Om uw klanten de beste oplossing te bieden, kunt u rekenen op het advies van het Tech Data-team. Zij kennen de voordelen én de valkuilen van het werken in de cloud, waardoor zij u suggesties kunnen doen voor de gehele ecosysteem-inrichting. Bovendien biedt Tech Data een snelle levering wanneer u bestelt via ons e-commerceplatform

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar ons advies, of gewoon eens vrijblijvend een kopje koffie drinken? Maak kennis met ons team en neem contact met ons op.