Bescherm de hardware van uw klant

De business van uw klanten draait voor een groot deel op de productiviteit van medewerkers. Zij kunnen het zich niet permitteren als laptops of tablets voor langere tijd met downtime te maken krijgen of als belangrijke gegevens verloren gaan.

Dell ProSupport is een eenvoudig te verkopen supportvorm waarmee uw klanten altijd razendsnel kunnen beschikken over een vervangend of gerepareerd device. Bovendien hebben zij 24/7 toegang tot Dell expertise en proactieve geautomatiseerde ondersteuning op basis van SupportAssist. Dit bespaart uw klant niet alleen de nodige kopzorgen, hij kan zijn IT-personeel inzetten voor meer strategische taken dan onderhoud.

De voordelen op een rij:

  • 24/7 toegang tot experts van Dell technologies.
  • On-site reparatie de volgende werkdag na diagnose op afstand.
  • Ondersteuning voor software van derden voor datacenter- en eindgebruiker applicaties, besturingssystemen en firmware probleemoplossingen.
  • Opties voor services ter bescherming van data en bedrijfsmiddelen.

Volledig gedekt zijn? Dat kan met ProSupport Plus

Wil uw klant volledig gedekt zijn wanneer er ongelukjes gebeuren zoals het knoeien met koffie/thee of het laten vallen van het device? Voor nog maximale ondersteuning is er ProSupport Plus met onder andere Accidental Damage, retentie van harde schijven en Priority Access.

De voordelen voor u als partner

Behalve zekerheid voor uw klant, biedt Dell ProSupport u als partner mooie nieuwe businesskansen. Uiteraard zijn alle Dell Client devices standaard voorzien van fabrieksgarantie, maar ProSupport biedt uw klant een hogere beschikbaarheid van de devices en mede daardoor een verhoogde productiviteit.

Voor u twee belangrijke verkoopargumenten die mooie up-sell mogelijkheden met zich mee kan brengen. Hierdoor verhoogt u niet alleen uw dealwaarde, u bent vrij om uw eigen marge toe te voegen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om ProSupport aan te bieden aan uw klanten? Aarzel niet en neem direct contact op met ons Dell-team. 

DON’T BE BASIC ProSupport Challenge

Bent u een Dell Technologies partner? Dan presenteren we u graag de DON’T BE BASIC ProSupport Challenge! 

Uw klanten verdienen meer dan een basisgarantie op hun hardware. Dell ProSupport en ProSupport Plus met SupportAssist technologie kunnen bijvoorbeeld klanttevredenheid verhogen door hard drive problemen 92% sneller op te lossen. Dat is tot 11x sneller dan de concurrentie. En het waarborgt een zorgeloze werktijd. Overal en altijd.

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar ons advies, of gewoon eens vrijblijvend een kopje koffie drinken? Maak kennis met ons team en neem contact met ons op.