De IT-infrastructuur

IT-infrastructuur is de basis van de moderne organisatie. Deze dient zo betrouwbaar mogelijk te functioneren, om de bedrijfsprocessen van uw klanten te waarborgen. Maar iedere klant is anders en heeft daardoor andere wensen met betrekking tot de infrastructuur. Dan is het prettig dat zij kunnen kiezen uit een breed portfolio aan bewezen oplossingen. Daarvoor bent u bij Dell Technologies en Tech Data aan het juiste adres.

Breedste assortiment

Dell Technologies heeft het breedste assortiment aan infrastructuurproducten van de markt, welke volledig wordt geleverd door Tech Data. Voor iedere situatie en organisatie omvang is er een oplossing op maat te maken. De hardware is gebouwd op de state-of-the-art technologieën, waardoor deze eenvoudig te managen zijn en connecteren met de volledige infrastructuur van uw klanten. De oplossingen van Dell Technologies zijn ontworpen op basis van open standaarden, zodat ook third-party oplossingen geïntegreerd worden.

Hulp nodig?

Bij Tech Data kunt u terecht voor het complete Dell Technologies-portfolio, bestaande uit markt leidende server-, netwerk-, storage- en softwareoplossingen. Daarbij kunt u altijd rekenen op betrouwbaar advies van onze infrastructuurexperts. Zij denken graag met u mee over de best passende oplossing, de implementatie en het support. Kunnen onze experts u alvast ergens mee helpen? 

Neem contact op met onze experts