Het oplossen van de dataopslag-uitdagingen van uw klanten is één ding, maar de veiligheid van deze data waarborgen is een extra uitdaging. Hoe pakt u dat nu efficiënt aan? Tech Data en Dell Technologies bieden de helpende hand met het Data Protection-portfolio.
Onze technical architects zijn volledig gecertificeerd en kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste oplossing.
Ook kunnen we uw technische mensen helpen met het behalen van de juiste certificeringen. Neem contact met ons op voor meer informatie: 088-1334020 of dell-emc-nl@techdata.com.

Ons portfolio

Bekijk hier het Dell EMC data protection-portfolio van Tech Data

Data Domain

Transformeer back-up-, archief- en noodherstel met opslag bescherming. Onderstaande links kunnen u voorzien van meer informatie. Spec sheet Data sheet Vragen? Neem dan contact met ons op.

Data Protection Suite

De Dell EMC Data Protection Suite-familie vereenvoudigt de keuzes voor gegevensbescherming, waardoor het voor u eenvoudiger is dan ooit om toegang te krijgen tot de beste oplossingen voor kopiëren, back-up maken en archivering. Onderstaande links kunnen u voorzien van meer informatie. Informatie sheet Data sheet Vragen? Neem dan contact met ons op.

Integrated Data Protection Appliance

Is een samengevoegde oplossing die volledige back-up, kopiëren, herstel, ontdubbelen, directe toegang en herstel, cloud-uitbreidbaarheid met noodherstel en langdurig behoud voor de cloud biedt. Allemaal in één apparaat, voor een 10x snellere implementatie en dat tegen lagere kosten. Onderstaande links kunnen u voorzien van meer informatie. Data sheet Specificatie sheet Specificatie sheet We hebben een demo unit en kunnen u voorzien van demo sessies, mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Waarom Dell Technologies?

Om de veiligheid van data te waarborgen biedt Dell Technologies innovatieve en toonaangevende storage-oplossingen in combinatie met een integrale databescherming of aanvullende security software. Zo worden alle opslaggegevens en datastromen optimaal beveiligd.

U staat er niet alleen voor

Het team van Tech Data bezit naast diepgaande kennis van de Dell EMC storage-systemen tevens de expertise op het gebied van security. Welke oplossing het best bij uw klanten past? Onze experts voorzien u graag van advies. Uiteraard zijn alle oplossingen eenvoudig de bestellen bij Tech Data

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar ons advies, of gewoon eens vrijblijvend een kopje koffie drinken? Maak kennis met ons team en neem contact met ons op.