Ons portfolio

Bekijk hier het Dell Technologies storageportfolio van Tech Data.

Entry Level

PowerVault ME4 serie storage
Voordelige storage, die speciaal is ontwikkeld en geoptimaliseerd om SAN/DAS te vereenvoudigen en prestaties te verbeteren.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Mid Range

Dell EMC Unity
Dell EMC Unity is ontworpen voor snelheid, geoptimaliseerd voor efficiency en gebouwd voor een hybride cloud, dit alles terwijl dit systeem uitblinkt in eenvoud. De Dell EMC unity is verkrijgbaar in meerdere grootten & varianten (all flash, Hybride). Geschikt voor File & Block storage.

Dell EMC SC Series
Dell EMC SC Series is een kosteneffectieve oplossing die toch een hoge performance biedt. Beschikbaar in een all flash & een hybride configuratie. Geschikt voor Block storage.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

High End

Isilon
Dell EMC Isilon is een op schaal geschakelde NAS, met name geschikt voor opslag, back-up en archivering van ongestructureerde gegevens met grote volumes.

Dell EMC XtremIO
Dell EMC’s Volume, Hoge capaciteits all-flash enterprise storage platform. Het XtremIO storage platform is voornamelijk ontworpen voor applicaties die profiteren van data reduction & copy management capaciteiten. Bovendien is dit platform uitermate geschikt voor grote VDI oplossingen.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Hyper Converged

VxRail
VxRail is de enige volledg geïntegreerde, geconfigureerde en geteste VMWare Hyperconverged oplossing. VxRail transformeert HCI networking en vereenvoudigd VMware cloud adoption.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Waarom Dell Technologies?

Op het gebied van storage heeft Dell Technologies het grootste productportfolio van de markt. Voor alle workloads is er een geschikte oplossing beschikbaar: of u nu een instap-, een midrange- of een high end-oplossing zoekt voor uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan Dell Technologies meest verkochte hyperconverged-serie, de VxRail. Wat uw keuze ook wordt, wij zorgen er samen met Dell Technologies voor dat de data van uw klanten in goede handen is.

Zelf uitproberen?

Tech Data’s experts helpen u mee te denken over de meest geschikte storageoplossingen. Door gebruik te maken van onze verschillende demosystemen kunnen u en uw klanten de kracht van deze producten zelf uitproberen. De storageoplossingen worden bovendien op uw aanvraag geconfigureerd en op maat geleverd.

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar ons advies, of gewoon eens vrijblijvend een kopje koffie drinken? Maak kennis met ons team en neem contact met ons op.