Promo prijzen
Producten met promo prijzen zijn heel scherp geprijsd en hier zitten geen extra kortingen op. Deze prijzen zijn direct zichtbaar in InTouch en worden door ons gecommuniceerd via de Tech Data Dell Technologies e-mail nieuwsbrieven.

Volumegrid-korting
Voor systemen zonder promo prijzen is in de meeste gevallen wel volumegrid korting mogelijk. Via InTouch is dit direct zichtbaar voor notebooks, desktops en workstations. Vanaf 2 stuks kunt u al een betere prijs krijgen en deze korting wordt nog hoger vanaf 6 stuks. Voor randapparatuur en accessoires zoals monitoren, docking stations, muizen etc. kunt u ook volumegrid korting krijgen vanaf 3 en 11 stuks. Wanneer u een mail stuurt naar dell@techdata.nl dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Mini bid-korting
Op displays zijn minibids mogelijk bij grotere aantallen van hetzelfde artikel. Dit is een kleinere versie van een dealregistratie, waarbij wij alleen de naam van de eindklant nodig hebben. Mail naar dell@techdata.nl voor een scherpe offerte.

Special bid / Dealregistratie
Laat het ons zeker weten als u grotere aanvragen heeft met een waarde vanaf €10.000. Deze kunnen wij voor u registreren bij Dell, waarna wij de offerte met bidprijzen voor u opvragen.

Heeft u een andere vraag of wens waar wij u bij kunnen helpen, dan horen wij dat graag van u! Uw mails kunt u sturen naar dell@techdata.nl.

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar ons advies, of gewoon eens vrijblijvend een kopje koffie drinken? Maak kennis met ons team en neem contact met ons op.