Op 14 januari 2020 loopt de productondersteuning voor Windows 7 af. Dit betekent dat er na deze datum geen technische ondersteuning en software-updates worden geleverd vanuit Windows Update. Zijn uw klanten al overgestapt op Windows 10 Pro?

Voorkom onnodige security risico’s en upgrade uw klanten nu naar een nieuwe Dell met Windows 10 Pro, Intel® vPro™ en Office 365!

Nu upgraden

Dit is hét moment om te upgraden

Het is mogelijk voor uw klanten om voor januari 2020 hun bestaande Windows 7 pc’s te upgraden naar Windows 10 Pro.

Maar om echt te kunnen profiteren van de nieuwste hardware features en zeker te weten dat uw systemen de processorkracht hebben om applicaties veilig en zonder moeite te laten draaien, raden wij hem aan nú te upgraden naar een nieuwe Dell PC met Windows 10 Pro en een Intel® vPro™ processor.

Een nieuwe PC verbetert de productiviteit

Met een nieuw device kan uw klant zijn productiviteit aanzienlijk verhogen. Met Windows 10 Pro profiteert hij van een snelle en prettige gebruikerservaring, kan hij gemakkelijk zware bestanden uploaden en werkt hij zonder moeite een hele dag op zijn batterij.

Werk efficiënter én veiliger

Door devices up-to-date te houden bespaart een nieuwe Windows 10 PC met Intel® Core™ vPro™ processor IT-professionals veel tijd. De implementatie is eenvoudig en door de beschikbare data kunnen beslissingen efficiënter worden genomen. Bovendien beschikken de PC’s over sterk verbeterde security, waardoor uw klant altijd en overal zonder zorgen documenten kan delen.

Intel® vPro™ platform

Intel’s nieuwste zakelijke platform vPro™ bestaat uit Xeon®, Core™ i5, Core™ i7 en Core™ i9 processors (8e en 9e generatie). De krachtige processors bieden gebruikers een razendsnelle werkomgeving met diverse productiviteit bevorderende technologieën en sterk verbeterde beheer- en beveiligingsmogelijkheden.

Office 365 Business Premium

Behalve nieuwe hard- en software, bestaat een moderne werkplek uit een selectie productiviteitstools die past bij de situatie van uw klant. Met Office 365 Business Premium krijgt uw klant e-mailhosting, inclusief desktop-, mobiele en webversies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en andere programma’s, waarmee hij beter kan samenwerken en zijn bedrijf kan laten groeien.

Upgrade uw klanten nu

Wacht niet langer en biedt uw klanten alle mogelijkheden om te innoveren met een nieuwe Dell PC met Windows 10 Pro, Intel® vPro™ en Office 365.